حسینیان گفت: یکی ازمهمترین مشکل در مباحث مربوط به عدم وجود کیفیت در نان، استفاده از دستگاههای غیر استاندارد است که در استان ما کمتر به آن توجه شده و جای این سوال وجود دارد خبازیها به چه صورت و توسط چه کسانی مسیر خرید و نصب این دستگاههای غیر استاندارد را طی میکنند؟
وی افزود: دستگاه مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره ۵۶۴۸ طراحی و تولید و تمام موارد ایمنی و بهداشتی به طور استاندارد در آن رعایت شده است که دستگاههای متولی در صدور مجوز اولیه برای فعالیت خبازیها باید، افراد متقاضی را ملزم به رعایت این مهم نمایند.
سرپرست استاندارد کهگیلویه و بویراحمدافزود: از آنجایی که بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز مردم، از نان تامین می شود بی شک تهیه، تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه موثر خواهد بود و از این رو کلیه واحدهای نانوایی مطابق قانون، موظف به استفاده از دستگاههای استاندارد پخت نان میباشند .
انتهای پیام.
- منبع خبر : کبنا نیوز