سرویس مدارس دانش‌آموزان تبدیل به دغدغه شده است
سرویس مدارس دانش‌آموزان تبدیل به دغدغه شده است
سرویس رفت‌وآمد دانش‌آموزان به مدرسه تبدیل به دغدغه شده است، خانواده‌ها میان هزینه‌های زیاد کیف ، کتاب و لباس مانده اند، حالا باید نگران سرویس مدرسه هم باشند، هزینه‌ای که گاهی نجومی هم می‌شود.

به گزارش خبر فردوس ؛دیگر برای مدرسه رفتن باید هفت خوان رستم را گذراند، در کنار گرانی قیمت لوازم التحریر، لباس، کیف، کفش، گرانی عجیب و غریب رفت و آمد بچه مدرسه‌ای هم حالا شده سوپر مشکل خانواده‌ها،

 خانواده های مستضعف پول سرویس رفت‌وآمد مدرسه را هم قسطی پرداخت می‌کنند و خانواده‌هایی که مادر در کنار پدر برای تامین معیشت بالاخص درکلانشهرها هر روز صبح سرکار می روند کم نیستند و مجبور هستند حتما سرویس مدارس را داشته باشند.

در سایر شهرها نیز تقریبا همین اوضاع حاکم است و استفاده از سرویس مدرسه سهم قابل توجهی از درآمد خانواده‌ها را می‌بلعد تا مخارج مربوط به حمل ونقل در کنار همه خرج‌های ریز و درشت یک دانش آموز، تحصیل را به یکی از گران‌ترین اقلام در سبد خانوار تبدیل کند.

از سوی دیگر موضوع امنیت و تفاوت آن با الان جامعه که هیچ پدر و مادری نمی‌تواند فرزندش را حتی به یک خیابان آنطرف‌تر تنها بفرستد و مدام باید مراقب جگر گوشه خودش باشد اهمیت داشتن یک سرویس مناسب را دو چندان می‌کند، حالا گرانی عجیب سرویس مدارس به دغدغه خانوارهای با چند فرزند تبدیل شد.

خانواده‌هایی که اگر حداقل ۲ تا ۳ بچه داشته باشند به نظر می‌رسد باید عطای سرکار رفتن‌شان را به لقایش ببخشند تا بچه‌ها را به مدرسه برسانند، اما با این حساب بقیه مخارج برای رفتن به مدرسه چه می‌شود؟

علاوه بر نگرانی و دغدغه‌هایی چون امنیت بچه و سلامت بودن راننده سرویس و خودرو … مساله گران شدن سرویس و قیمت‌های بعضا نامتعارف آن فشار مضاعفی را بر دوش خانوادها تحمیل کرده است.

اما بررسی‌های اجمالی نشان می‌دهد که برخی از تاکسیها  قیمت‌های دلخواهی و نجومی را از والدین طلب می‌کنند و برخی مجبورند زیر بار این هزینه بروند، برخی هم همچنان منتظر اقدام دولت و مشخص شدن قیمت واحد برای مسافت سرویس هستند. البته این موضوع در میان تذکرات شفاهی نمایندگان مردم در مجلس نیز قرار گرفته است. همچنان که علی جوکار رئیس کمیسیون شوراها در مجلس گفت: «گرانی عجیب سرویس مدارس به دغدغه خانوارهای با چندین فرزند تبدیل شده و دولت باید به این موضوع ورود کند.»

در شهرستانهای بزرگ و اطراف پیمانکارانی  را انتخاب میکنند و پیمانکاران در این سامانه گزینش شده‌اند و تعداد بچه‌ها هم تعریف شده است؛ یعنی همه‌چیز مرتب و منظم است اما فقط اعداد و ارقامش با سرویس شخصی فرق دارد در نتیجه مجبورند سرویس مدرسه‌ای را انتخاب کنند که هم تعداد بیشتری دانش‌آموز را قبول می‌کند هم هزینه کمتری می‌گیرد.

کسی که فرزند خود را درمدرسه غیرانتفاعی ثبت نام کرده است مدیران برخی مدارس از سرویس مدارس و حتی از لباس فرم بچه‌ها هم برا ی خودشان درآمد درست کرده‌اند و هیچ نظارتی هم نمی شود و بعضا در مدارس غیردولتی این اختلاف قیمت‌ها و موجی از هزینه‌های بی جهت و اضافی راه افتاده است . دولت قول داده بود که نظارت می‌کند اما خبری نشد و ما مجبور می‌شویم بالاجبار به صورت قسط‌بندی شده این مبالغ گزاف و من درآوردی این مدارس را بدهیم .

هزینه سرویس مدرسه هر دانش آموز برای ۹ ماه تحصیلی، ۵٫۵ تا ۹ میلیون تومان است،اگر خانواده ای ۳ فرزند دانش اموز داشته باشد باید بااین هزینه ها  چیکار کند؟

انتهای پیام.