تعطیلی مطلق جاده ارتباطی لیکک به جایزان
تعطیلی مطلق جاده ارتباطی لیکک به جایزان
با گذشت بیش از ۷ سال از کلنگ زنی جاده ارتباطی لیکک به جایزان این پروژه همچنان تعطیل میباشد

 به گزارش خبرفردوس؛مطالبه بحق مردم شهرستان بهمئی، با گذشت بیش از ۷ سال از کلنگ زنی و شروع فاز اول جاده ارتباطی لیکک به جایزان این پروژه در همان حد ماند و همچنان محل دپو نخاله های ساختمانی و زباله دانی شده است . این پروژه از شهریور ۱۳۹۶ مسئولان مربوطه به صورت رسمی شروع فاز اول عملیات اجرایی را اعلام کردند.

بعد از فاز اول پروژه که از طرف میدان دا (مادر) خاکبرداری، فعالیت ناچیزی بر روی پل  در همین ۶ کیلومتر اول صورت گرفت ، فعالیت های چشمگیری  در فازهای دیگر و زمینه‌های دیگری انجام نگرفت.

مردم شهرستان بهمئی با توجه به  حوزه پهناور و کوهستانی جغرافیایی زندگی خود شهروندان مراودات نسبی زیادی با شهرهای دهدشت ،سوق، لنده،  بهبهان ، تشان ،جایزان، آقاجری، امیدیه و ماهشهر و دهستان های جولکی، سر جولکی، اسلام آباد، قلمود و شهرهای جایزان، آقاجری، امیدیه و ماهشهر دارند و یا مشغول زندگی یا کار هستند که مسیر و ارتباط این شهروندان نیز به راحتی انجام نمی شود، و هزینه‌ های مالی و خطرات جانی زیادی بر دوش آنها متحمل شده.

که با از سر گرفتن و اجرای این پروژه شهرستان بهمئی و مرکز آن شهر لیکک در مسیر ترانزیتی و کریدور شمال و مرکز به جنوب کشور قرار می گیرد.

 جاده لیکک به جایزان در نزدیکی جایزان (دهستان قلمود) به جاده امیدیه، ماهشهر و آبادان وصل می شود و از طرف لیکک پس از اتصال به شهر تشان به جاده ارتباطی تشان-لنده و پاتاوه وصل می شود.

 طول این مسیر حدود ۶۰ کیلومتر تا جاده دهدشت-پاتاوه و ۲۵ کیلومتر تا جاده جایزان-امیدیه خواهد بود.

همانطور که در تصاویر بالا، برگرفته از نرم‌افزارهای مسیریاب بلد گرفته شده، مشخص است این مسیر ها به بیش از ۱۴۰ کیلومتر به لنده و ۵۵ کیلومتر به جایزان و ۸۰ کیلومتر به امیدیه در حال حاضر هستند، که هر روز مسافران ، کارمندان و کارگران فصلی و…تی می‌کنند.

از اهداف و مزیت های احداث جاده ارتباطی لیکک به جایزان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- تسریع در پشتیبانی و نگهداری از چاه های نفت منطقه و شهرستان توسط واحدهای مربوطه در شهرستان های امیدیه و آغاجاری

۲- استفاده از منطقه گردشگری تنگ ماغر و سولک برای مردم شهرستان ها و استان های همجوار

۳- کاهش طول مسیر نسبت به وضع موجود و صرفه جویی در زمان، مصرف سوخت و استهلاک خودرویی

۴- استفاده عشایر منطقه از مسیر ارتباطی و تسهیل در رفت و آمد آنان

۵- صرفه‌جویی در مصرف سوخت ، کم شدن ترافیک و کاهش تصادفات جاده لیکک به بهبهان و حومه بهبهان …

انتهای پیام.